Kieli:
Valuutta:
0 TAVARAT - $0.00 Bonuksen: 2

 

 

Yksityisyyden suoja


Rekisteröitymällä sivustollemme ja kirjoittamalla henkilötietoja hyväksyt tämän yksityisyyttä koskevan sopimuksen ja sallit meidän kerätä ja tallentaa tällaisia tietoja. Takaamme, että käytämme yksityisiä tietoja tilauksen toimituksessa.

Ennen tilaushakemustamme, sivustomme kautta voit vahvistaa, että olet 18-vuotias tai yli, olet täysin vastuussa tämän sivuston käyttämisestä, mukaan lukien kaikki rahoituskulut; lupaat tarjota todellista ja ajantasaista tietoa itsestäsi.


Turvallisuuspolitiikka

Ymmärrämme kuinka tärkeitä arkaluontoiset tiedot ovat, ja käytämme suojattuja palvelimia suojaamaan kaikkia henkilökohtaisia tietoja.

Ostoprosessi käyttää alan standardin mukaista SSL-salausta, joka takaa yksityisyyden ja turvallisuuden kaikki vaatimukset.


Toimitus Ehdot


Tarjoamme nopeaa, luotettavaa ja hienovaraista jakelupalvelua asiakkaidemme määrittelemiin maihin.Tilaukset toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa.

EMS toimitus (Express online-seuranta)

Niille, jotka haluavat nopeampaa palvelua voimme tarjota EMS toimituksen. Se kestää yleensä 5-9 päivää siitä päivästä, että tilaus on lähetetty, ja se lähetetään pikakuljetus. Huomaa palautusoikeus on 14 päivää. Seurantakoodi annetaan kaikille ennen tilauksen lähettämistä.

Standardi (Rekisteröity toimitus lentopostissa)

Toimitus kestää normaalisti 14-21 päivää siitä päivästä, kun tilaus on lähetetty. Huomaa, että palautusoikeus on tässä 30 päivää.Tilaukset lähetetään hienovaraisesti edellä kuvatulla tavalla, ja jätetään postilaatikkoon. Tässä toiminnossa lähetystä ei voi seurata.

Kaikki viikonlopputilaukset käsitellää maanantaina. Sinulle ilmoitetaan automaattisesti sähköpostitse kun tilauksesi on hyväksytty ja lähetetty.

Mitään tilauksia ei käsitellä lauantaina tai sunnuntaina. Anna meille 2 työpäivää käsittelyyn ennen kuin tilauksesi on hyväksytty.
Suuret tilaukset (enemmän kuin 120 pilleriä) lähetetään 2 eri lähetyksessä eivätkä saavu samana päivänä. Yleis- ja merkkituotteet lähetetään erikseen, eivätkä myöskään saavu samana päivänä.


Laatutakuu


Takaamme korkeimman laadun Kaikista lääkkeistä, mitä ostat ja ne tulevat alkuperäisessä pakkauksessa. Jos ostat yleislääkkeen ole varma että vaikuttava aine on sama ja siinä on samanlaiset vaikutukset kuin alkuperäisissäkin. Keskustele lääkärisi kanssa lääkkeiden ostosta. Voit aina ottaa meihin yhteyttä ennen tilauksen lähettämistä yksityiskohdista.


Toimitustakuu


Takaamme uudelleen lähettää tilauksesi ilman maksua, mikäli tilauksesi saapuu vahingoittuneena tai jotain puuttuu. Ole yhteydessä, niin voimme lähettää tilauksen uudelleen. Se on vain yksi keino, millä takaamme täyden tehokkaan palvelun.


Tilauksen tila takuu


Takaamme, että asiakkaamme voivat hallita tiliänsä ja tarkistaa tilauksia reaaliaikaisesti. Olemme tavoitettavissa 7 päivää viikossa, 24 tuntia päivässä puhelimitse, keskustelussa ja palautetukijärjestelmässä. Olemme vastataksemme kysymyksiinne ja takaamme, että saat vastauksen välittömästi.


Tilauksen peruutus


Voit perua tilauksesi 24 tunnin sisällä tilauksesta jos sitä ei ole vielä lähetetty. Käytä palautetukijärjestelmäämme, keskustelua tai puhelinta ja joku edustajistamme on yhteydessä sinuun pian.


Hyvitys ja palautusoikeus


Varmista, että ilmoitit voimassaolevan toimitusosoitten, koska mikä vain virhe saattaa aiheuttaa ei halutun tuotteen tilauksen. Suosittelemme tarkistamaan useampaan kertaa ennen tilauksen lähetystä. Jos huomaat osoitteen olevan väärin, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian korjataksemme virheen. Jos et saanut tilausta ilmoittamaasi väärään osoitteeseen, emme hyvitä tätä. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, annamme palautusosoitteen jonne voit lähettää paketin 30 päivässä. Kun olemme saaneet paketin, aloitamme hyvityksen käsittelyn.


Takaisinperintä politiikka


Huomaa, että takaisinperinnät eivt ole tervetulleita ja kaikki riidat voidaan yleensä selvittää lipulla tai puhelimitse. Siinä tapauksessa jos takaisinmaksu suurenee sinun johdostasi, sinulta kielletään uudelleentilaukset kuin myös kaikilta apteekkialan yrityksiltä, joten tilaukset heidänkin sivustoilta on suljettu sinulta.


 

 

 

 

 

Suosittelut
Dave , Lontoo , Iso-Britannia
"Hei kaikki , olen Dave Britanniasta . Erektio on tullut ongelmaksi minulle, koska minulla on ylipainoa ja taistelin lihavuutta vastaan vuosia. En halua luovuttaa. Minulla ei ollut mitään menetettävää ja minulle määrättiin Cialis:sta. Otan sen kerran ...
Albert, Halmstad, Sweden
Nyt olen saanut sen, minkä tilasin. Olen näin varmistunut siitä, että olette luotettava yhtiö. Kiitän teitä ja tulen suosittelemaan yhtiötänne kaikille ystävilleni ja tutuilleni, jotka ovat harkitsemassa ostamista. Vielä kerran, KIITOKSET!!
Phill Guess
Tyypit, teidän pitäisi olla hyvin tarkkaavaisia täyttäessänne maksukaavaketta. Omani estettiin, koska halusin lääkkeet toimitettavan ystävälleni kun olen maksanut minun luottokortillani ja osoitteet eivät olleet samat. Otin puhelun kaksi kertaa asiakastukeen. ...
Lue lisää...

Toimitus Vaihtoehto

Turvallinen Maksaminen Prosessi
Uutiset
Four-day junior doctor strike set for April
The British Medical Association announces next walkout in fight to get 35% pay rise in England.
Polio vaccine catch-up push to launch in London
London primary-school pupils not fully vaccinated against polio are to be offered catch-up jabs after Easter.
Progestogen-only pill breast cancer risk revealed
Women using this type of birth control have a slightly increased risk, a study finds.
Bristol study into 'shaken baby' syndrome advice
A university is researching if giving new parents safety tips reduces incidents of the syndrome.